Peelsprong
Image default
Recreation / Food

Juicebar huren bij Bar Company

Een Juicebar huren? Dat kan bij Bar Company! Wij regelen een geschikte bar voor jou en nemen verse producten met ons mee. Hiermee maken wij uiterst gezonde, maar ook erg lekkere sappen van verschillende soorten fruit. Deze bar is ideaal op evenementen waar gezonde voeding een belangrijke rol speelt, maar door het verfrissende karakter van deze drank is dit zeker geen vereiste. Wil jij de mensen op jouw evenement verrassen met een lekker gezond tussendoortje, dan is dit de bar voor jou. De juicebarren van Bar Company zijn volledig te personaliseren aan jouw wensen en behoeften. Wil je dus jouw logo op of achter de bar geplaatst hebben dan kan dat! Daarnaast bieden wij verschillende stijlen barren aan waardoor de bar perfect past bij jouw evenement. Wil je weten wat de mogelijkheden allemaal zijn, kijk dan even op de website of neem contact met ons op.

De juices van Bar Company

Alles is mogelijk bij ons. Heb je speciale wensen voor een sap die u graag wilt zien, dan kunnen wij dat voor je regelen. Wij nemen al Uit onze ervaringen hebben wij een aantal favoriete juices:

  • Banana Balance: (Banaan gemixt met vers geperst sinaasappelsap)
  • Tropical Thunder: (Papaja, mango, ananas, meloen en druiven met vers geperst sinaasappelsap)
  • Run Forest Run: (Zwarte, rode en blauwe bessen. frambozen en bramen met vers geperst sinaasappelsap)

Op locatie persen wij de sinaasappels uit. Daarnaast worden de vruchten ter plekke daar gesneden waarna ze samen met het sinaasappelsap de blenden in gaan. Doordat alles op locatie vers bereid wordt garanderen wij de versheid van onze producten. Daarnaast voegt het ook beleving toe voor de bezoekers van jouw evenement.  

In plaats van een juicebar huren een smoothiebar of een tarwegras bar huren?

Naast de juicebar heeft barcompany een hoop andere soorten barren, waaronder een smoothiebar en een tarwegras bar. Klinkt dit interessant? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ons op. Ook nog een massage toevoegen op je gezonde evenement? Neem dan een kijkje op onze andere website, ook dit regelen wij allemaal voor jou.

https://www.barcompany.nl/