Peelsprong
Image default
Recreation / Food

Waterpijp to go

Wanneer je een dagje naar het strand gaat, gaat picknicken in het park of in de stad wil zitten met vrienden, is het leuk om je shisha mee te nemen. Een shisha roken is nog gezellig dan en je kan ze makkelijk meenemen. Je kan je shisha overal roken, zolang je maar alles bij je hebt wat nodig is om de waterpijp klaar te maken.

Hier een overzicht van wat je niet mag vergeten als je je waterpijp buiten de deur gaat roken:

  1. Uiteraard mag je de waterpijp zelf niet vergeten. Een kleine waterpijp is makkelijker te vervoeren, maar elke waterpijp kan meegenomen worden. Zorg wel dat je er voorzichtig mee bent. Ga je met de auto, doe er dan even een deken rond om hem te beschermen en zorg dat er niets op kan vallen bij het rijden.
  2. Water. Zonder water kan je geen waterpijp roken. Thuis haal je snel water uit de kraan, daardoor wordt het al eens vergeten om mee te nemen. Vul dus enkele flesjes met water en neem ze mee.
  3. Tabak en kooltjes. Neem voldoende waterpijp tabak mee voor de rooksessie’s die je wil doen en het aantal personen dat meerookt. Ook kooltjes zijn daarvoor essentieel, dus neem er genoeg mee zodat je niet midden in de rooksessie moet stoppen.
  4. Aluminiumfolie en een prikker. Aluminiumfolie heb je nodig om de tabakskop af te dekken. Neem ook meer folie mee als je meerdere rooksessies plant. Met een prikketje, bijvoorbeeld een tandenstoker of vork, moet je gaatjes maken in de folie. Als je maar één rooksessie wil doen kan je de tabakskop ook al thuis voorbereiden, zo hoef je minder mee te sleuren.
  5. Een kolentang en aansteker om de kooltjes te verwarmen. Deze zijn ook onmisbaar om aan je rooksessie te kunnen beginnen.

En nu genieten maar!

https://premium-hookahs.nl/