Peelsprong
Image default
Recreation / Food

Buitengewoon goed speelgoed

Via de webshop van buitenspeelgoed kun je de beste kwaliteit speelgoed voor buiten bestellen. Ze hebben een ruim aanbod zodat er voor iedere tuin wel iets leuks bij zit. Of je tuin nu groot of klein is, met kinderen wil je de tuin tot een speeltuin omtoveren. Ze zijn zes dagen per week open en bij bestellingen vanaf 100 euro wordt alles gratis thuis bezorgd. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld grote speeltoestellen hout. In dit artikel vind je de leukste artikelen die zij aanbieden.

Zo verkopen zij voetbaldoelen. Als je een grasveld in de tuin hebt is dit erg leuk. Het is eenvoudig om te plaatsen en weer op te bergen. Met twee doeltjes kun je een klein voetbalveldje namaken. Heb je geen grote tuin of grasveldje in de tuin? Je kunt het voetbal doel ook op het grasveldje voor het tuin plaatsen. Je kunt het doel weer eenvoudig meenemen. In de webshop hebben ze allerlei soorten. Zo kun je kiezen voor een basic aluminium doel, maar ook voor een doel van hout. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Er zijn doeltjes van 100 cm breedt tot zelfs twee meter breed.

Als je liever wilt relaxen in de tuin kun je voor een opblaasbare jacuzzi gaan. De jacuzzi kan opgewarmd worden tot 42 graden. In de winter kun je dus gewoon in de tuin relaxen. De constructie is van Fiber Tech waardoor ze erg stevig zijn. Je hebt soorten waar 2 t/m 6 mensen in kunnen. Je kunt zelfs bepaalde geuren toevoegen. Naast jacuzzi’s zijn er ook opblaasbare zwembaden. Ze zijn beschikbaar in allerlei groottes. Zo kun je er eentje kiezen waar maximaal 5 personen in kunnen, maar ook vor 10 personen zijn er zwembaden beschikbaar. Als je liever een plekje zoekt om te kunnen eten kun je kiezen voor een picknicktafel. Dit staat erg gezellig in de tuin. Uiteraard zijn er ook grote speeltoestellen of speelhuisjes te koop vooor grote tuinen.  

https://www.buitenspeelgoed.nl/