Peelsprong
Image default
Dienstverlening

De makelaar in Delft begeleidt de verkoop van uw huis deskundig

De verkoop van uw huis is een spannende aangelegenheid. Het is goed te weten dat u hierbij kunt rekenen op de deskundige hulp van een ervaren makelaar in Delft. Hierdoor weet u zeker dat uw huis voor de beste prijs wordt verkocht. De makelaar maakt goede foto’s en een wervende beschrijving van uw huis waarbij de highlights goed naar voren worden gebracht. De makelaar kent de markt en kan u daardoor ook adviseren welke vraagprijs realistisch is. Als uw huis daadwerkelijk in de verkoop gaat regelt de makelaar in Delft de afspraken voor bezichtiging en begeleidt het proces van bieding als er een serieuze geïnteresseerde is.

Een makelaar inschakelen is een goede keuze

Als u uw huis wilt verkopen dan is het niet verplicht om een makelaar in te schakelen. Maar het is wel verstandig. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet zelf bij de bezichtiging te zijn door mogelijke kopers. Zij kunnen zich soms negatief over uw huis uitlaten om op die manier een mogelijk lager bod te kunnen doen. Dat is natuurlijk niet fijn om te horen. De makelaar kan in zo’n geval de argumenten van de aspirant-kopers met objectieve argumenten proberen te weerleggen. Hij of zij zorgt er uiteraard voor goed op te hoogte te zijn van de staat van uw woning en de plus- en minpunten.

Kies voor begeleiding tot de overdracht

V&W Makelaars in Delft kan de verkoop van uw woning van begin tot eind begeleiden. Het huis wordt gepresenteerd aan mogelijke kopers, de bezichtigingen worden begeleid en als er een bod komt wat u accepteert dan zorgt de makelaar in Delft voor het voorlopig koopcontract. Tot na de officiële overdracht kunt u rekenen op alle hulp en ondersteuning die u als verkopende partij nodig heeft. Uiteraard kunt u ook een beroep doen op V&W Makelaars in Delft als u een woning wilt kopen.