Peelsprong
Image default
Recreation / Food

Tips voor het kopen van een espressomachine

Als je op zoek bent naar een espressomachine voor jouw horecabedrijf dan wil je natuurlijk wel aankomen met een goed apparaat waar je de lekkerste espresso mee kunt zetten. Bij Fleur de Café kun je diverse espressomachines kopen waardoor jouw gasten sowieso nog een keer bij je langs willen komen. Maar waar moet je nou op letten tijdens het kopen van zo’n apparaat? Wij geven je een aantal tips.

Onze merken

Fleur de Café is importeur van de verschillende merken espressomachines zoals Expobar, BFC, Fracino en diverse andere merken. Als je bij ons een apparaat koopt dan bieden wij je goede service, duidelijke uitleg en scherpe prijzen. De espressomachines uit ons assortiment staan erom bekend de beste prijs-kwaliteitsverhouding te hebben. Toch is de ene machine niet zoals de andere machine. Daarom raden we je aan om een eisenlijstje op te stellen. Ben je op zoek naar een machine die zowel op elektriciteit als op gas kan lopen? Of vind je het belangrijk dat er veel extra opties op de machine zit? Zet het voor jezelf op papier.

Advies op maat

Het is lastig om een keuze te maken uit alle mooie merken en modellen. Dat begrijpen we volkomen. Daarom geven we je graag advies op maat, zodat je zeker weet dat je de meest geschitke machine uiteindelijk koopt. Wil je niet meteen een machine kopen? Dan is het ook mogelijk om de machine te leasen. Zo kun je in praktijk ondervinden of het apparaat ook werkelijk voldoet aan al jouw eisen. Je kunt de espressomachine hierna eventueel tegen een kleine vergoeding overnemen. Maar let wel op: om hiervoor in aanmerking te komen is het van belang dat je onderneming minimaal 1 jaar bestaat en je geen BKR registratie hebt.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het kopen of het leasen van een espressomachine bij Fleur de Café? Dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. We geven je graag het juiste advies zodat je uiteindelijk een goede keuze maakt.

https://www.fleurdecafe.nl/in-de-horeca/espressomachines.html