Peelsprong
Image default
Recreation / Food

Hoge kwaliteit spullen in dé horeca groothandel van Nederland!

Heeft u behoefte aan nieuwe keukengerei uit de horeca groothandel van Nederland? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Want Heuvel Horeca heeft alles wat u nodig heeft om uw eigen horeca te beginnen. Van keukengerei, tot meubilair. Alles is mogelijk bij ons en in onze website/webshop.

Verschillende producten van de horeca groothandel

In de grootste horeca groothandel bieden we echt van alles en nog wat om uw gehele locatie om te toveren tot een prachtige horeca instelling. U denk aan een horeca groothandel snel aan alleen maar spullen voor in de keuken, zoals apparaten, keukengerei, pannen, vriezers, koffieautomaten, etc. Maar wij bieden nog veel meer aan! Bijvoorbeeld kleding, textiel, meubilair en meer! Hiermee onderscheiden wij ons van andere groothandels en zijn wij de beste keuze die u heeft! Onze spullen zijn altijd van topkwaliteit en worden met zorgvuldigheid behandeld.

Ervaring

‘Ik was een startende onderneming in de horeca en moest bij stap één beginnen, interieur en apparatuur. In het begin kon ik niet snel een groothandel vinden die mij kon helpen, want alle prijzen van hen waren aan de dure kant. Gelukkig vond ik snel de webshop van Heuvel Horeca. Ze verkopen daar alle merken die ik nodig had voor mijn horeca en het was een stuk goedkoper dan de andere bedrijven die ik had benaderd. De levering van de producten ging ook super snel! Ik had alle producten binnen een week op locatie. Bovendien was er een heel team van Heuvel Horeca gekomen om al het apparatuur op de goede wijze aan te sluiten en hielpen mij met van alles en nog wat. Ik ben ze zeer tevreden met de producten en diensten van Heuvel Horeca!

Heuvel Horeca

Bent u nieuwsgierig geworden wat Heuvel Horeca voor uw horeca kan betekenen? Op de website van Heuvel Horeca vindt u alle producten die zij uw horeca kunnen aanbieden. U kunt daar ook meteen alles bestellen wat u wilt en wij leveren uw producten zo snel mogelijk bij u op locatie. Wacht niet te lang en bestel vandaag uw horeca spullen!